Despre noi​

De la esența Good Origins...

Un inginer chimist care s-a hotărât să împletească rigoarea și metodele corecte cu ingredientele culese din natura încă neatinsă a Pasului Ghimeș, sunt Crina Biro-Bălan, artizanul Good Origins. Am început să-mi fac propriile produse acum aproape șase ani, din nevoia de curățare și îngrijire blândă a pielii. Mediul nesănătos, stilul de viață dezordonat, agresivitatea produselor de îngrijire pe care le folosim în general se răsfrâng asupra pielii noastre. Aceste efecte nu pot fi neutralizate decât prin reîntoarcerea la produse din surse de încredere, curate.

Sunt mereu în căutare de noi descoperiri fie deschizând o carte din biblioteca, fie participând la întâlnirile din mica noastră comunitate și discutând cu oamenii. Mă străduiesc să aflu proprietăți noi ale plantelor din zonă, să găsesc rețete noi sau metode precise de a testa rezultatele muncii mele.

Produsele Good Origins sunt destinate celor ce caută echilibrul natural pentru pielea lor. Pornind de la sursa ingredientelor și continuând cu știința de a le aduce laolaltă. Să descoperim împreună beneficiile produselor obținute atât din ingrediente bune, adunate dintr-un mediu sănătos, cât și urmând rețetele corecte.

Cu drag,

Crina

GO_Logo-White_footer

Suntem Good Origins, un brand de produse artizanale pentru îngrijirea corpului. Create de Crina, un inginer chimist, cu gândul la cei care înțeleg că obținerea unui echilibru natural al pielii este un proces care începe de la însăși sursa ingredientelor și se continuă cu știința de a le aduce laolaltă.